Buitengewoon Mobiel Rolstoelbussen aktie met Valentijnsdag

Voor de aktie: https://buitengewoonmobiel.nl

Buitengewoon Mobiel is een bedrijf gevestigd in Zoetermeer dat zich richt op de verkoop van rolstoelbussen en aangepaste auto’s voor mensen met een handicap. Het bedrijf biedt een unieke oplossing voor mensen die op zoek zijn naar mobiliteit en onafhankelijkheid, ongeacht hun beperkingen. Buitengewoon Mobiel is een bedrijf dat zich heeft toegespitst op het verstrekken van kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke rolstoelbussen voor particulieren.

Het bedrijf biedt een breed scala aan aanpassingen, van het installeren van een lift tot het aanpassen van de interieur- en exterieurruimte van de auto. De auto-aanpassingen worden uitgevoerd door een team van gespecialiseerde technici en de klanten krijgen hierbij een korting tot maar liefst 30%. Buitengewoon Mobiel biedt haar klanten ook de mogelijkheid om een rolstoelbus te kopen die specifiek is afgestemd op hun persoonlijke behoeften en wensen. De kosten voor een rolstoelbus kunnen oplopen tot 1000 euro, afhankelijk van de aanpassingen die zijn verricht.

Het bedrijf heeft zich als doel gesteld om mensen met een handicap de mogelijkheid te bieden om zich onafhankelijk en comfortabel te bewegen. Hierdoor willen ze een bijdrage leveren aan een betere kwaliteit van leven voor deze mensen. Buitengewoon Mobiel biedt haar klanten niet alleen de juiste producten, maar ook een uitstekende service en ondersteuning. Het bedrijf staat altijd klaar om haar klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze en om hen te ondersteunen bij het gebruik van de aangepaste auto’s en rolstoelbussen.

In conclusion, Buitengewoon Mobiel is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verstrekken van kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke rolstoelbussen en aangepaste auto’s voor mensen met een handicap. Het bedrijf biedt een breed scala aan aanpassingen, een uitstekende service en ondersteuning en staat altijd klaar om haar klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Buitengewoon Mobiel is daarmee een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar mobiliteit

 

Home


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *